Üzleti és mesterséges intelligencia megoldások

VoiceAnalytics

    Beszéd és adatelemzés alapú teljesítmény- és minőségmenedzsment

A VoiceAnalytics platform egy beszéd és adatelemzésen alapuló átfogó teljesítmény- és minőségmenedzsment megoldás ügyfélszolgálatok számára. Az alkalmazás automatizáltan képes a beszélgetések leiratozására, a csend, zene és egymásrabeszélés detektálására valamint opcionálisan kiegészítő információk biztosítására, mint a beszédstílus, hangerő és egyéb akusztikai információk. Az adatok elemzésével lehetőség nyílik az ügyfélkiszolgálás minőségének és a call center teljesítményének jelentős javítására. A fejlett üzleti intelligencia alapú elemzéseken túl aktív, automatizált teljesítménymenedzsment támogatással a rendszer segítségével képes lesz az operátori munka hatékonyabbá tételére. Hozza ki legtöbbet az ügyfélszolgálatából, csökkentse átlagos hívásidejét, növelje teljesítményét és az ügyfélkiszolgálás színvonalát egyszerre.

Növelje az ügyfélelégedettséget, ügyfelei meghálálják.

Elemezze az ügyfeleivel folytatott párbeszédeket és halgasson visszajelzéseikre. Növelje a professzionális, ügyfélelégedettséget növelő beszélgetései arányát. A nagytömegű ügyféladat elemzésével tudományos alapossággal kezdheti meg a munkát.

A visszahallgatások extrém módon hatékonyak lesznek

hiszen a rendszer beépített riportjai rögtön a problémás területekre fókuszálnak, értékes időt megtakarítva ezzel. Ráadásul a VoiceAnalytics rendszer beépített lejátszója megmutat előre minden lényeges momentumot, mivel a beszélgetés teljes lefutását vizualizálja, leiratoz, megmutatja a produktív és nonproduktív időszakokat és a lényeges minőségi mutatókat. E miatt nincs szükség meghallgatni a lényegtelen részeket, ezzel további munkaidőt takarítva meg. Az automatizált beszélő fél szétválasztó algoritmus segítségével külön elemezheti az ügyfél és az ügyintéző adatait is. Egyetlen ügyfélpanasz sem marad észrevétlen.

Növelje a teljesítményét

az átlagos hívásidők csökkentésével és a szintidőn belül kiszolgált ügyfelek számának növelésével. A VoiceAnalyzer segítségével a meglévő csapatát tudja felpörgetni úgy, hogy objektív és mérhető módon képes lesz javítani a lényeges mutatókon. Mindezt úgy, hogy az ügyfélkiszolgálás színvonala nem csökken, hanem nő. A VoiceAnalytics az egyéni szinttől a teljes ügyfélszolgálati szintig számos üzleti-intelligencia alapú vizualizációval, mérőszámokkal valamint automatizált teljesítménymenedzsment megoldásokkal dolgozik a teljesítmény növelése érdekében.