Üzleti és mesterséges intelligencia megoldások

Szolgáltatások

  • Üzleti és mesterséges intelligencia megoldások

Szoftverfejlesztés és rendszerintegráció

A világ vezető szoftverfejlesztési eszköztárával a kis, néhány napos projekttől, komplex nagyvállalati rendszerek fejlesztéséig egyaránt gyakorlattal rendelkezünk. Cégünk vezető fejlesztői számos szoftverfejlesztési módszertant, platformot és technológiát ismernek professzionális szinten.

Mobil platform

Tablet és mobil eszközökre optimalizált, HTML5 és CSS3 alapú megoldások. Natív Android és iOS fejlesztés a legkorszerűbb platformokon.

Egyedi szoftverek fejlesztése

JAVA, C++, PHP alapú szoftverfejlesztési megoldások, SOA és üzenetalapú integrációs megoldások.

Adatbázis-fejlesztés

Projektjeinket elsősorban No-SQL, valósidejű és relációs Oracle, IBM, MySQL és MS-SQL adatbázis alapokon végezzük.

Cloud Computing

Felhő alapú platform megoldásaink nagyfokú üzembiztonságot és rugalmasságot biztosítanak az informatikai megoldásai számára. Saját termékeinket is ezeken a platformokon futtatjuk, fő partnereink az Amazon és a DigitalOcean.

Virtualizáció

Szakembereink a projektek során sok esetben virtualizációs techológia használatát javasolják prémium Xen, VMWare, de akár nyílt Linux-KVM környezetben is.

Speciális megoldások

Natív, operációs rendszer közeli Assembly és C megoldások különböző platformokra, eszköz és rendszerillesztések megoldása.

NVIDIA CUDA és THRUST feldolgozások

Nagytömegű adatok és számításigényes feladatok specialistái vagyunk. Saját termékeink számításigényes részei kizárólag NVIDIA CUDA platformon futnak a kezdetektől, biztosítva a nagyságrenddel gyorsabb futást és kisebb hardverigényt.

Mesterséges intelligencia

Saját megoldásainkat ötvözve a világ legújabb tudományos eredményeivel világszínvonalú gépi tanulási, hang- ,adat- és szövegbányászati, prediktív analitikai szolgáltatásokat kínálunk partnereinknek. A megoldásaink a piacon lévő termékeink és intenzív kutatási tevékenységünk révén folyamatosan fejlődnek.

Prediktív Analitika

Haszálja ki a legfejlettebb gépi tanuló és prediktív analitikai algoritmusainkat hogy az összes adatát üzleti értékké transzformáluk.

Adatbányászat

A világ élvonalába tartozó, elsősorban önállóan fejlesztett adatbányászati algoritmusaink (ranking, klaszterezés, osztályozás és predikciós megoldások) nemcsak termékeink számára, hanem az Ön projektjei számára is elérhetők.

Hangbányászat

Beszéd és érzelemfelismerés, akusztikai elemzések, valósidejű érzelem és kulcsszódetektálás, kutatási szolgáltatások. Cégünk szállítja és fejleszti a hazai piacon vezető Voice Miner beszéd és érzelemfelismerő alkalmazás technológiáját.

Szövegbányászat

Szemantikai szövegelemzéseket, keresőmotorokat és fejlett szöveg-feldolgozási módszereket szállítunk és fejlesztünk mind a magyar mind a nemzetközi piacra.

Üzleti intelligencia

Adattárházak, riporting és elemzőrendszerek, dashboardok, valós idejű döntéstámogatás. A világ vezető Oracle, IBM megoldásaival, vagy akár nyílt platformon is . Néhány napos projekttől a komplex projektekig nyújtunk tanácsadási, bevezetési és rendszerintegrációs szolgáltatásokat az üzleti intelligencia területén.

Adattárházak

Adattárház megoldások kis, közepes és nagyvállalatok számára, független üzleti intelligencia szakértők által tervezve.

Riporting és vizualizáció

Mind a vezető nagy gyártók megoldásaival (Oracle, IBM) mind a feltörekvő új generációs megoldásokkal (Pentaho, Qlikview) foglalkozunk. Vagy ismerje meg saját fejlesztésű BinPad vizualizációs és navigációs rendszerünket.

Big Data elemzések

Struktúrálatlan, nagytömegű adatok kezelésére, feldolgozására és elemzésére szakosodott csapatunk a legmodernebb eszközökkel rendelkezik egy-egy projekt sikeres elvégzéséhez.

Valósidejű rendszerek

Valós idejű döntéstámogatással, memóriaalapú, nagyteljesítményű architektúrák és megoldások komplett kivitelezésével foglalkozunk.

HR és menedzsment szolgáltatások

Sok éves, a telekommunikácó területén valamint az informatika területén szerzett menedzsment tapasztalatunkat az Ön szolgálatába állítjuk, annak érdeben, hogy a vállalkozásának folyamatait hatékonyabbá tegyük, munkatársainak kompetenciáját bővítsük.

Call center tanácsadás

Telefonos ügyfélszolgálatok hatékonyság javításához kapcsolódó tanácsadási feladatok ellátása, call center folyamatok optimalizálása.

Call center üzemeltetés

Telefonos ügyfélszolgálat folyamatos üzemeltetése, megbízónk által kitűzött üzleti célok elérése érdekében.

Oktatás

Oktatási szolgáltatásaink egyedileg, személyre szabott programmal készülnek az Ön számára.

Projektmenedzsment

Certifikált, PMP végzettséggel rendelkező projektmenedzsereink segítséget nyújtanak projekt és programmenedzsment területén.